Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Zo kan het ook…

Een man uit Eindhoven belt een paar dagen vóór zijn 65e verjaardag zijn zoon in Los Angeles en zegt: ”Ik vind het vreselijk om je dag te bederven, beste jongen, maar ik moet je vertellen dat je moeder en ik gaan scheiden. Vijfenveertig jaar ellende is nu écht genoeg……”

“Waar hèb je het in ’s hemelsnaam over, Pa?” schreeuwt de zoon paniekerig door de telefoon. “

We kunnen elkaar niet meer luchten of zien”, zegt de vader, “wij worden ziek van elkaar, het maakt me al beroerd om erover te praten.
Dus Gert, vertel jij het je zus Annie in New York maar!” 

De zoon belt als de bliksem zijn zus die zowat explodeert aan de telefoon.
“Er wordt om de sodemieter niet gescheiden!” brult ze. “Blijf in de buurt van je telefoon. Ik regel dit wel!”

En zo belt dochterlief Eindhoven en begint zonder enige inleiding hysterisch tegen haar vader te gillen: “Er wordt NIET gescheiden! Je doet helemaal niks voordat ik er ben, hoor je me? Ik bel onze Gert terug en wij zijn er overmorgen tegen twaalven. En vóór die tijd doe je helemaal niks, versta je me?”

De vader legt de telefoon op de haak, grijnslacht tegen zijn vrouw en zegt handenwrijvend:
“Ziezo, da’s geregeld. Ze zijn op mijn 65e verjaardag hier en ze betalen alle reiskosten hélemaal zelf…..”

 

 

Tags: , ,

Laat een reactie achter