Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Vunzig

Wie heeft ooit gezegd, dat de Haagse Politiek “vuil en vunzig” is? Juist ja, A. Pechtold. Wie zwemt er met het grootste genoegen al jaren rond in die vuile en vunzige Haagse politieke vijver? Juist ja, A. Pechtold.

Welke politici kunnen risicoloos uit de politiek stappen en nog 38 maanden op riante wijze hun zakken vullen met ons belastinggeld? Juist ja, uit de partij van A. Pechtold.

Welke politici kunnen risicoloos, vuil en vunzig kwetteren dat Wilders hoopt dat er een aanslag op hem wordt gepleegd? Juist ja, uit de partij van A. Pechtold.

Wie weigert te luisteren naar kiezers die de EU in de huidige vorm niet zo zien zitten en verklaren dat de kiezer er geen verstand van heeft? Juist ja. A. Pechtold.

Wie zat er aan tafel bij Pauw en Jinek bijkans te soppen, als de beide talkpoedershow-prominenten proberen op een ondermaatse wijze Jan Roos af te branden? Juist ja, A. Pechtold. Wie noemde Donald Trump een ladelichter?
Juist ja, A. Pechtold.

Wiens gelaatsexpressie straalt van genoegen en leedvermaak als andere, concurrerende politici op minderwaardige wijze worden behandeld?
Juist ja. A. Pechtold.

Hierbij enkele voorbeelden waarom ik die man in z’n eigen vuile en vunzige vijver een politieke modderkruiper noem. Zo, dat moest ik even kwijt.

Tags: , ,

2 Reacties op “ Vunzig ”

  1. Henk Mulder on 4 maart 2017 at 11:20

    Leo, bedankt voor de ‘vervolmaking’. Dit had ik natuurlijk zelf moeten bedenken.

  2. leo dorrestijn on 3 maart 2017 at 18:19

    Maar dit zijn toch eigenschappen om premier van Nederland te kunnen worden of Commissaris van de koning?

Laat een reactie achter