Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Sportnieuws

Studio SportDames en heren, we worden allen voor het lapje gehouden. U denkt dat u gisteravond naar een wedstrijd om de derde en vierde plaats van het voetbal WK zat te kijken, maar niets is minder waar. Deze wedstrijd heeft nooit plaats gevonden en Nederland heeft niet eens meegedaan aan het WK.
Robben lag op het strand, Van Persie op zijn vriendin en de andere spelers liepen te lanterfanten in zonniger oorden.

Louis van Gaal? Nooit van gehoord.
Duitsland? Doet niet mee.
Vanavond spelen Noord-Korea en Portugal de finale zo las ik zojuist in het NKN (het Noord-Koreaans Nieuwsblad) dat als enige krant in onze verderfelijke wereld de waarheid schrijft.

De grote leider Kim Jong Un heeft met één handbeweging persoonlijk de grasmat geschapen waarop vanavond de wedstrijd en tevens die finale tussen Noord-Korea en Porugal wordt gespeeld en Brazilië uitverkoren tot gastland, omdat het gras in eigen land telkens wordt opgegeten door de ondankbare inwoners van zijn Democratische Republiek.

En u dacht dat Noord-Korea zich niet kon kwalificeren.
Hoe komt u erbij. Sepp Blatter, de oom van Kim, uit wiens mond enkel rozenblaadjes en zonnestralen komen, zingt persoonlijk het volkslied voor de toegestroomde enthousiaste voetballiefhebbers, die de grote leider Kim onophoudelijk toejuichen.
Op weg naar de finale wist Noord-Korea natuurlijk zijn traditionele vijanden te verslaan. Japan ging met 7-0 ten onder, Amerika moest er met 4-0 aan geloven en China werd met 2-0 aan de zegekar gebonden. Leve Kimpie, de grote mensenvriend en voetbalkenner.
Wat? Kim is de uitvinder van voetbal, dè voetbal!
U gelooft mij niet?

Zie onderstaande video als bewijs.

Ondanks dat de wedstrijd nog gespeeld  moet worden, is  de winnaar vermoedelijk ook al bekend.
Portugal gaat erin met boter en suiker met, laten we zeggen, 5-0.
Al kan het ook meer zijn natuurlijk…

Tags: , ,

Laat een reactie achter