Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Privacy

Privacy beleid

Burgergazet.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om aan de diensten waar u om gevraagd heeft te kunnen voldoen.

Uw persoonlijke gegevens:
We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwd. Door ons een email te sturen kunt u uw gegevens laten verwijderen.

Burgergazet.nl maakt gebruik van cookies en andere technologieën om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe u onze website gebruikt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze site kunnen verbeteren. Burgergazet is volstrekt onafhankelijk.

Bij een bezoek aan onze website of bij het lezen van onze artikelen, slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek.

Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kunnen worden gevonden op de browsers betreffende websites.

Additionele informatie:

2 Soorten cookies
Er zijn cookies die uw voorkeuren (zoals taalinstellingen) en uw ingevulde (persoonlijke) gegevens opslaan. Dat kan handig zijn als ‘geheugen’ wanneer u in de toekomst terugkeert op onze website. Burgergazet is geen winkel en volstrekt onafhankelijk. De “cookies” die wij gebruiken zijn dan ook uitsluitend bestemd om uw bezoek aan onze website te vergemakkelijken en worden absoluut niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Daarnaast zijn er cookies die gebruikt worden voor het opstellen van bezoekersprofielen en het volgen van surf- en zoekgedrag. Al deze persoonlijke gegevens kunnen, al dan niet tegen betaling, gedeeld worden met commerciële partijen en advertentienetwerken. Ook daar doet Burgergazet niet aan mee: wij stellen aan niemand informatie ter beschikking en hebben niemand toestemming gegeven op onze website dergelijke informatie te verzamelen. (pijnlijk genoeg doet de overheid dat overigens zelf wel…… )

Toestemming voor plaatsen cookies
Sinds 5 juni 2012 moeten wij, op grond van de Telecommunicatiewet, u informeren dat wij cookies plaatsen die bijvoorbeeld uw surfgedrag bijhouden. Wij mogen deze alleen plaatsen als wij u hierover geïnformeerd hebben en u ons hiervoor toestemming geeft.

Toestemming verwerken persoonsgegevens
Als er met cookies persoonsgegevens worden verwerkt, is naast de Telecommunicatiewet ook de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. Op grond van deze wet moet degene die persoonsgegevens verwerkt voor die verwerking in de regel zogenoemde ondubbelzinnige toestemming hebben.

Vanaf 1 januari 2013 geldt hierbij voor cookies die surfgedrag volgen een rechtsvermoeden: de wet gaat er dan vanuit dat wie een cookie plaatst om surfgedrag te volgen, dat doet om persoonsgegevens te verwerken. Dit betekent dat voor cookies die surfgedrag volgen in de regel ondubbelzinnige toestemming vereist is, tenzij de plaatser van de cookies kan bewijzen dat hij geen persoonsgegevens verwerkt.