Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Prikbord nr 676

Cultuur
Als gemeentebesturen niet weten waaraan de cultuurmiljoenen worden uitgegeven, en de raad stelt geen vragen, welke grondslag is er dan voor de subsidies in het volgende jaar en voor de informatie aan de belastingdienst?

Den Dolder
Stapt de minister van Veiligheid en Justitie op, als straks blijkt dat een veroordeelde psychopaat vrij rondliep bij Den Dolder? Want de minister van Volksgezondheid is de greep op het psychiatrische bolwerk in dit land allang kwijt.

Overigens moet de vraag eens worden beantwoord of directies van psychiatrische klinieken aansprakelijk zijn voor de kosten en andere gevolgen van hun fouten. Of valt dit gewoon onder onze ‘zorgkosten’?

Gestoord
In Duitsland is nu pas een man gearresteerd, die maandenlang een kind van 4 jaar had misbruikt. Al die tijd heeft de politie gewacht met een foto van het kind te verspreiden. Was men bang dat het kind dit niet op prijs zou stellen?
Hoe gestoord is eigenlijk de hele aanpak van pedofilie, ook in Nederland, terwijl zieke geesten hun gang kunnen gaan?

Groningen
Een winkelcentrum-VvE in Groningen wil winkeliers dwingen – op straffe van hoge boetes – om op zondag open te zijn. Het lijkt me geen probleem om dit aan een student over te laten, die dan kan vertellen dat de kassa in ieder geval dicht is.

Hardleers
De verontwaardigde reacties over de woningbelastingen zijn tamelijk onbenullig. Men wist toch hoe de VVD met financiën en beloftes omgaat. De ZZP-ers hebben pas echt te vrezen van dit dubieuze regeerakkoord, juist omdat kennelijk niemand begrijpt wat 1 miljoen keihard werkende mensen voor ons land betekenen. Misschien moeten die de volgende keer eens allemaal gaan stemmen.

Laat een reactie achter