Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Prikbord nr 665

Belangen
Foute curatoren, notarissen, topambtenaren, bankiers en advocaten zijn geen nieuw fenomeen.

Doch foute rechters die deze figuren beschermen, wel. Met name het toelaten van aantoonbare leugens, vervalsingen, verdwijning van processtukken, systematische procedureschendingen en het weigeren van getuigenverhoor dan wel van onderzoek naar curator- en accountantsverslagen veroorzaken vaak verbijstering bij de slachtoffers en hun advocaten.

Met name de wijze waarop e.e.a. in de betreffende vonnissen is verwoord, doet de vraag rijzen welke belangen er (moeten) worden gediend. In oktober zal die vraag onder meer bij de rechtbank te Arnhem worden beantwoord in een zaak over een aantoonbaar vervalst testament en de bijbehorende foute notaris.

Onvoorstelbaar naïef
In een tv-programma over de carrière van Merkel kwam naar voren dat ze zelden een echte beslissing neemt. Liever machtspelletjes en schijnoplossingen. En dat is maar goed ook, want haar beslissingen over de energiepolitiek, de Grieken (bankenmaffia) en de ‘vluchtelingen’ hebben desastreus uitgepakt.

Van de relaties met Erdogan, de Britten en de NAVO moeten we dit nog even afwachten. Intussen telt – zelfs volgens de betreffende EU-deskundige – Europa reeds 50.000 geradicaliseerde moslims. Maar Merkel laat nog 1,5 miljoen ‘gezinsherenigers’ uit Syrië en andere moslimregio’s invliegen.

Voorspelbaar op grond van Nederlandse cijfers is dat daarvan 50% teleurgesteld zal worden in de ‘gastvrijheid’ van hun nieuwe vaderland(?) en zich dan gaat afkeren van de Duitse samenleving. De erfenis van Merkels naïviteit zal Europa nog tientallen jaren verdelen.

Laat een reactie achter