Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

IJs?

Global warming wetenschappers poolcirkel geblokkeerd door extreem veel ijs
De aarde zou zó snel opwarmen dat een ijsbreker onverwacht vast kwam te zitten in een extreem dikke ijslaag. Een team wetenschappers dat in de Noordpoolcirkel onderzoek wilde doen naar de gevolgen van ‘global warming’ moest de geplande reis vanwege ‘extreme ijscondities’ annuleren.

Ook op de Zuidpool werden onlangs record hoeveelheden ijs geconstateerd. Het gros van de bevolking in het Westen is echter dermate gehersenspoeld met de klimaatleugen dat de combinatie ‘meer ijs’ (‘is minder ijs’) en ‘opwarming’ voor zoete koek wordt geslikt.

Veertig wetenschappers gingen eind mei in het Canadese Quebec City aan boord van de CCBS Amundsen, een schip dat ijs kan breken, maar dat bij Newfoundland desondanks op te dik ijs stuitte om veilig verder te kunnen varen. Andere schepen kwamen vast te zitten en maakten in sommige gevallen zelfs water. Waar zijn die 40 wetenschappers voor nodig?

Te dikke ijslaag toch te dun?
De klimaat’experts’ gaven er natuurlijk weer een draai aan door te beweren dat het ijs zover zuidelijk kon drijven omdat het dunner dan normaal was. Een verklaring van Environment & Climate Change Canada sprak dat onbedoeld weer tegen: ‘Normaal zou er in deze tijd van het jaar in deze gebieden zeer weinig of geen ijs over zijn, laat staan de dikke ijslaag die we op dit moment bij de kust van Newfoundland zien’. Als het ijs dik genoeg was om een ijsbreker te stoppen, hoe kon het dan dun genoeg zijn om zover zuidelijk af te drijven? Dat is totaal onlogisch maar dat geldt al jaren voor het hele opwarmingsverhaal, dat zoals onze lezers inmiddels weten in het geheel niet om het klimaat gaat maar om het overdragen van zoveel mogelijk macht, soevereiniteit en geld aan de globalistische elite die onder het mom van het ‘klimaat’ een soort totalitaire wereldregering aan het opzetten zijn.

‘Parijs’ bedoeld om onze vrijheid en welvaart te vernietigen
Deze links-liberale elite willen daarom een einde maken aan onafhankelijke natie-staten met sterke economieën en deze vervangen door ongekozen bureaucraten in superregeringen zoals de EU waarin de belangen van landen en volken volledig ondergeschikt zijn gemaakt aan die van de grote banken, multinationals en globalistische politici.

Klimaat- en CO2 belastingen zijn er daarom maar voor één ding gekomen, namelijk om het steeds extremere en almaar kostbaarder wordende klimaatbeleid te rechtvaardigen en de bevolking zover te krijgen de stapsgewijze vernietiging van hun vrije welvarende samenleving kritiekloos te laten accepteren. Dat was de reden waarom president Donald Trump besloot om uit ‘Parijs’ te stappen.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter