Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Crowdfunding

Geschiedenis
Er is de afgelopen jaren ontzettend veel gebeurd. De meesten die me kennen weten wat ik heb meegemaakt, maar ook hoe sterk ik erdoor geworden ben. Ik heb vele stormen doorstaan. De storm is nu gaan liggen. Wat mij werd aangedaan is ongelooflijk. Door overal gelijk in te hebben gekregen (rechtszaken te hebben gewonnen) zijn er nu uitsluitend nog procedures gaande over diverse schadevergoedingen. De capaciteiten die er zijn, wil ik ten volle benutten middels onderneming Avanti Groep Zevenaar. Uiteraard ben ik bereid om mijn verhaal te doen als daar interesse in is.

Het belangrijkste is dat ik ben blijven geloven in mezelf en altijd ben blijven vechten. Dat heeft me gebracht waar ik nu ben. Krachtig, en niet onbelangrijk, vol kennis en ervaring. Deze kennis wil ik aanwenden in mijn onderneming.

Onderneming
Avanti Groep Zevenaar
is de overkoepelende naam voor: Avanti Zevenaar: uitzendbureau.
De afgelopen jaren ben ik als zzp-ér werkzaam geweest binnen de vleessector. Er is veel werk in de vleesbranche. Avanti Zevenaar wordt dan ook een uitzendbureau.

Het eerst doel is de vleesbranche, maar uiteraard niet uitsluitend. Als er andere bedrijfstakken zijn waar aanvragen voor binnenkomen, zullen we ook medewerkers werven voor die bedrijfstakken.
Om het risico te beperken, wordt de volledige verloning uitbesteed aan een payroll-bedrijf. Alle medewerkers van Avanti komen exclusief in dienst bij het payroll-bedrijf. Zij verlonen de medewerkers, betalen wekelijks uit en factureren eveneens mijn opdrachtgevers. De volledige ‘backoffice’ is hiermee uitbesteed.

Het resultaat tussen de kosten per medewerker en het te factureren uurtarief komt dan Avanti toe.
Hiermee worden volledig de risico’s beperkt, ook indien een relatie de factuur te laat zou betalen, bij ziekte van medewerkers e.d.

Met Directpayrolling is hiertoe inmiddels een overeenkomst gesloten. Door deze overeenkomst voldoen wij ook direct aan alle voorwaarden waar een uitzendbureau aan moet voldoen:
-Certificaat NBBU
-Certificaat NEN 4400-1
-WKA verklaring belastingdienst

Avanti Administratiekantoor Zevenaar
De verwerking van administratie voor kleine ondernemingen alsmede alle fiscale aangiften waaronder ook voor particulieren de inkomstenbelasting.

Stichting Avanti
Avanti betekent : voorwaarts.
Ik heb ondervonden dat er weinig is om op terug te vallen op het moment dat je privé of zakelijk in de problemen komt. Als je juridische bijstand nodig hebt, moet je die doorgaans zelf betalen.

Als ondernemer komt je niet in aanmerking voor een toevoeging van de juridische bijstand en als je die al wel zou krijgen, dan heb je een hoge eigen bijdrage in de kosten, die vaak niet kan worden betaald. Ook het inhuren van professionals is dan financieel niet meer haalbaar.

Hiervoor wordt Stichting Avanti opgericht.
De stichting staat ondernemers en particulieren bij, die in de problemen zijn gekomen of dreigen te komen. Er wordt bijgestaan op het gebied van advies, administratie en juridische ondersteuning tegen een onkostenvergoeding welke bestaat uit kantoorkosten en directe kosten die 1 op 1 worden doorbelast.
Er worden juristen, accountants en overige professionals benaderd om werkzaamheden voor de stichting te doen tegen kostprijs. Voor de stichting zal na oprichting ook naar buiten toe veel reclame worden gemaakt.

Te investeren
Om Avanti Groep, evenals de Stichting waar iedereen wordt bijgestaan door een professioneel team, de laatste “zet” te geven zijn er investeringen nodig. De investeringen zijn nodig voor Avanti Groep en voor de stichting:
-Afmaken website, bouw website
-Folders/reclame
-Softwarekosten
-Kosten oprichting Stichting
-Laptop/printer
-Aanloopkosten
De totale noodzakelijke financiering is € 7.500,00. met een realisatiedatum van uiterlijk 20-02-2017.

Daarnaast zijn er voor de Stichting donaties mogelijk.

Mogelijkheden ter ondersteuning

Financieringsbijdragen

Optie Financieringsbedrag U krijgt terug
A. € 25,00

€ 30,00
Uiterlijk 01-01-2018

B. € 50,00

€ 60,00
Uiterlijk 01-01-2018

C. € 100,00

€ 120,00
Uiterlijk 01-01-2018

D. € 100,00

€ 100,00
Uiterlijk 01-01-2018
En totaal 3 uur sta ik voor u klaar voor advies, klusjes e.d.*

E. € 500,00

€ 600,00
Uiterlijk 01-01-2018
En totaal 5 uur sta ik voor u klaar voor advies, klusjes e.d.*

* Naast het terugbetalen van het financieringsbedrag sta ik tot uw beschikking voor allerlei klussen waar u me ook maar bij nodig hebt. Dat kan zijn van aangiftes tot aan het schilderen van uw muren!

U bedenkt maar waar u me voor wilt inzetten! Dit in heel Nederland!

Naast deze opties is het mogelijk ook vrij te doneren ten behoeve van de Stichting. Een donatie voor de stichting is een schenking, en dit kan nadat de stichting is opgericht.

Donaties aan de stichting zijn fiscaal aftrekbaar! De belastingdienst betaalt dus een deel van de donatie mee!

Wilt u mij en/of de stichting a.u.b. ondersteunen? Ik zou u zeer erkentelijk zijn.

Mailt u mij op info@avantigroep.nl en geef uw voorkeur aan. U ontvangt daarna een leningsovereenkomst per mail, waarna u de financieringsbijdrage kunt overmaken.

Wilt u een vrije donatie doen ten behoeve van de Stichting? Ieder bedrag is welkom.

Deel deze aanvraag zoveel mogelijk. Wilt u mij spreken? 06-26560772

Geloof in mij en help me mijn dromen te realiseren, maar help ook anderen die een beroep willen gaan doen op de stichting. Een grote groep ondernemers en particulieren hebben die hulp nodig!

Mickel Uffing

Laat een reactie achter