Welkom bij Burgergazet

Niks vernielen hier

Leden login

Wachtwoord vergeten?

Blik op de buik

Zie hieronder de dappere strijders en vazallen van de Noord-Koreaanse dictator Kim Yong-un, dát zijn nog eens kerels! Echter . . . wie herinnert zich een grote Noord-Koreaanse oorlog in de afgelopen 70 jaar, waar deze onderscheidingen voor moed, beleid en trouw zijn uitgedeeld?

Zouden ze misschien zijn gegeven voor mooi en op de maat marcheren, op wacht staan, klappen voor de baas, dansen en overmatig drankgebruik? Zouden ze zijn uitgereikt voor bijzondere verdiensten, zoals het wassen van de limousines van hun meerderen?

Niets van dat al, want wie even googelt op internet kan de betekenis van de ongelofelijke hoeveelheid onderscheidingen vinden en dan weet je dat ze eigenlijk allemaal ter meerdere eer en glorie van de ‘goddelijke’ leider en het heerlijke vaderland zijn uitgereikt.

Om er een paar te noemen:
Ter ere van een herdenkingsbevel voor de 70ste verjaardag van Kim Il-sung.
Een herdenkingsmedaille voor de 60ste dag van de staat Noord-Korea.
Een herdenkingsmedaille voor de 60ste Stichting Dag van het Leger.
Een orde
van de nationale vlag.
Een
herdenkingsmedaille voor de 60ste verjaardag van het leger.
En tot slot een herdenkingsmedaille voor de 60ste verjaardag van stichting van Noord-Korea.
Hoera!

Voor alle duidelijkheid, de medailles op benen en armen zijn erbij (niet door mij)  ‘gephotoshopt’ , maar toch, we weten nu wel dat de top van het Noord-Koreaanse leger geëlimineerd kan worden met een flinke magneet…

 

 

Tags: , , ,

Laat een reactie achter